Bakul 0

Blog

COFFEE BLACK G MEMANG POWER

HTNR

JANGAN BACA JIKA ANDA BUKAN SEORANG "COFFEE LOVER".... 8 FAKTA TENTANG KOPI YANG MESTI ANDA TAHU, KALAU TAK, CEROIII LAA... 1.Biji kopi ni ada 2 jenis, iaitu arabica dan robusta. 70% biji kopi adalah arabica. Meskipun kurang popular, robusta juga me

Baca lebih lanjut →


SABUN KHAS UNTUK KULIT SENSITIF

HTNR

Kulit sensitif merupakan kulit yang mudah bertindak balas disebabkan oleh makanan, udara atau benda asing yang terkena bahagian kulit. Apabila kulit sensitif ini terkena tindak balas ini ia akan menjadi kemerahan, ruam, rasa gatal, kering dan pelbag

Baca lebih lanjut →


EnerG, bukan sekadar minuman tenaga

HTNR

EnerG-plus merupakan salah satu produk berkualiti yang dikeluarkan oleh Black G Sdn Bhd. Ia merupakan campuran Kunyit Hitam, Ekstrak Epal, Maca, Tribulus, Kurma. Cara menyediakannya ialah dengan mencampurkan serbuk EnerG-plus ini dengan 500ml air ko

Baca lebih lanjut →


TINGKATKAN IMUN SISTEM PERTAHANAN BADAN

HTNR

Hampir mustahil untuk kita mengelakkan makhluk halus seperti virus, bakteria, kulat dan sebagainya. Mereka berada dalam udara, benda yang kita pegang, air dan sebagainya. Kita sangat terdedah dengan ancaman mereka semua. Kalau kita boleh lihat virus

Baca lebih lanjut →


GOUT OH GOUT

HTNR

Anda boleh lupakan gout dan menikmati semula makanan kegemaran anda 10/10 pengidap gout yang mencuba produk ini melaporkan penurunan bacaan urid asid Hasil kajian saintis MARDI yang sangat berkesan mengeluarkan asid urik dan mencegah gout. Detox Meng

Baca lebih lanjut →


SABUN INI MAMPU MENGGANTIKAN SIRI PENJAGAAN KULIT ANDA

HTNR

Mencuci, melembab dan menyuburkan kulit muka… Takde masa nak pakai set penjagaan kulit yang banyak item tu… Lepas cuci nak guna toner pula. Lepas toner nak kena guna moisturizer pula. Kalau malam kena pakai night cream pula… Waktu pagi nak pergi kerj

Baca lebih lanjut →


Manfaat Minyak Argan untuk kesihatan dan kecantikan kulit

HTNR

Minyak Argan merupakan minyak yang berasal daripada buah Argan (Argania Spinosa) yang hanya boleh didapati di Maghribi (Morocco) Afrika Utara. Ia sangat istimewa sehinggakan pohon ini dilindungi oleh UNESCO. Pokok Argan Mengikut catatan, pokok ini d

Baca lebih lanjut →


APA ITU OSTEOPOROSIS/TULANG RAPUH ???

HTNR

Osteoporosis ialah sejenis penyakit tulang yang dicirikan oleh pengurangan ketumpatan mineral tulang, gangguan mikroarkitektur tulang, dan perubahan jumlah serta jenis protein bukan kolagen di dalam tulang. Tulang osteoporosis lebih mudah patah. Seb

Baca lebih lanjut →


Rahsia Kunyit Hitam Berjaya Dibongkar Oleh Saintis !

htnr

Anda pernah mendengar tentang Kunyit hitam? Mungkin anda tidak pernah mendengarnya sebelum ini. Kunyit hitam atau nama saintifiknya Kaempferia parviflora merupakan sejenis herba yang biasa terdapat di Asia Tenggara dan telah digunakan secara turun-t

Baca lebih lanjut →


ENERG BUKAN SEKADAR MINUMAN TENAGA

EnerG, bukan sekadar minuman tenaga EnerG-plus merupakan salah satu produk berkualiti yang dikeluarkan oleh Black G Sdn Bhd. Ia merupakan campuran Kunyit Hitam, Ekstrak Epal, Maca, Tribulus, Kurma. Cara menyediakannya ialah dengan mencampurkan serbuk

Baca lebih lanjut →


Keistimewaan Kopi Black G

Sabri

Black G sdn bhd merupakan syarikat yang mengeluarkan produk berasaskan kunyit hitam. Antara produk yang dikeluarkan ialah Kopi Black G. Kopi Black G ini sangat istimewa berbanding dengan kopi pra campuran yang biasa terdapat di pasaran. Berikut anta

Baca lebih lanjut →


Black G – Produk kaloberasi dengan saintis MARDI

Sabri

Anda sedang mencari info tentang produk Black G? Anda boleh mendapatkan maklumat lengkap berkaitan produk Black G di sini. Black G merupakan produk kesihatan berasaskan kunyit hitam yang dihasilkan oleh Black G Sdn Bhd dengan Kaloberasi saintis MARD

Baca lebih lanjut →


LETIHKU HILANG GARA-GARA BLACK G NUTRIMA R&D OLEH MARDI

HBO

Pernah rasa keletihan yang tak hilang-hilang tak? Dah tidur pun masih tak hilang letih. Minum kopi pun tak jadi. Dah banyak rehat pun letih tak hilang. Kalau letih biasa, anda berehat insyallah letih tu dah hilang tapi kalau kalau tak hilang-hilang

Baca lebih lanjut →


BLACK G SEBAGAI VIGRA SEMULA JADI !!

HBO

Kisah ini ada unsur seksual sikit. Sesuai untuk yang dah kahwin sahaja. Orang dah kawen tahulah, sampai satu peringkat hubungan intim suami isteri tu macam dingin je. Yang selalu juga jadi mangsa ialah pihak isteti kerana dikatakan sering menolak ke

Baca lebih lanjut →


BLACK G DAPAT ANUGRAH CERMELANG

Sekali lagi Pengiktirafan ANUGERAH CEMERLANG KATEGORI PRODUK TRADISIONAL telah kami di Black G Sdn Bhd perolehi bagi tahun 2019 melalui Persatuan Pengeluar Ubat Tradisional Melayu Malaysia Persatuan Purbatama. Anugerah telah di sampaikan oleh Datin

Baca lebih lanjut →


BLACK G NUTRIMA BY MARDI

Hbo

Sepasukan SAINTIS MARDI berkepakaran Bioteknologi & Nanoteknologi telah berjaya menghasilkan Produk untuk MENCEGAH PELBAGAI PENYAKIT yang selamat dari BAHAN KIMIA, HALAL dan berkesan untuk kebanyakkan orang di Malaysia. Sedutan dari RTM1 menemuramah

Baca lebih lanjut →


TIDUR BERKUALITI VS TIDUR MATI

Sabri Sulaiman

Tidur yang berkualiti memang penting untuk pastikan badan sentiasa cergas. Tapi kadang-kadang, tidur yang cukup sampai 8 jam pun belum tentu menjamin kecergasan badan. Yang lebih penting sebenarnya ialah kualiti tidur, bukan jangkamasa tidur. Jadi,

Baca lebih lanjut →


KENAPA PERLU AMALKAN BLACK G | KUNYIT HITAM OLEH MARDI

Mr.hbo

http://hbo-online.store -NAK TAU TAK KENAPA PRODUK BLACK G MESTI DICUBA OLEH PESAKIT2 KRONIK?* *SEBAB2NYA PRODUK BLACK G NI SANGAT2 SELAMAT DAN TERBUKTI BERKESAN* 1. Hasil dari kajian saintis MARDI – diketuai Dr Zuraida 2. Lulus KKM – MAL 17116038TC

Baca lebih lanjut →


TESTMONI 1 - ADEK SUKA BANGUN SENDIRI

Mr.hbo

" ADIK ASYIK BANGUN SENDIRI TANPA PERLU DI KEJUTKAN " Berdasarkan pengalaman En Nasir .Sejak amalkan yang BG...Bisa-bisa badan hilang,kebas-kebas kaki tangan juga turut hilang nak solat pun dah mudah dah tiada lagi kesakitan lutut dan badan bertamba

Baca lebih lanjut →


BLACK G NUTRIMA BY MARDI

Mr.hbo

KUNYIT hitam atau nama saintifiknya, kaempferia parviflora merupakan tumbuhan herba yang mempunyai khasiat tinggi kepada kesihatan manusia. Lazimnya, kunyit hitam telah lama digunakan oleh masyarakat tempatan secara tradisional untuk masalah kesihat

Baca lebih lanjut →