Bakul 0

SABUN INI MAMPU MENGGANTIKAN SIRI PENJAGAAN KULIT ANDA

Mencuci, melembab dan menyuburkan kulit muka…

photo_2020-02-17 23.50.47

Takde masa nak pakai set penjagaan kulit yang banyak item tu…

Lepas cuci nak guna toner pula. Lepas toner nak kena guna moisturizer pula. Kalau malam kena pakai night cream pula…

Waktu pagi nak pergi kerja tak sempatlah nak pakai. Malam-malam dah penat pun terus tertidur.

Macam ni caranya lama-lama habislah kulit muka sebab tak sempat nak “uruskan”…

Kini dengan 1 sabun sahaja anda sudah mencuci, melembab dan menyuburkan kulit wajah anda...

sabun-black-g-pakaging

Manfaat utama sabun Black G


Membersih

Membantu menghilangkan sel kulit mati dan kotoran.

Detoks

Mengeluarkan racun dalam kulit.

Hapus jerawat

Membantu mencegah dan menyembuhkan jerawat meradang.

Hilangkan minyak

Membersihkan kotoran dan minyak berlebihan.

Melembutkan

Membuat kulit menjadi lembut, tegang.

Mengecilkan pori

Mengecilkan pori-pori dan mengurangkan pengeluaran minyak kulit.

Cegah alergik

Mencegah dan menghilangkan alergik kulit.

Sesuai untuk kulit sensitif.

Boleh digunakan untuk semua jenis kulit termasuk kulit yang sensitif dan ada masalah eczema, psoriasis,gatal-gatal, kurap, panau,tumit kaki pecah dan lain-lain lagi.

Dibuat daripada 5 bahan semulajadi tanpa kimia berbahaya

1. Kunyit hitam

Kunyit hitam kaya dengan volatile oil yang mempunyai pelbagai kebaikan untuk kulit. 

Volitile oil berfungsi sebagai anti fungus, anti mikro bakteria serta anti plus modial yang boleh mengelakkan pertumbuhan jerawat.

Ia juga berkesan untuk menghilangkan rasa gatal dan mengurangkan anda menggaru kulit. 

Selain itu, ia juga memberikan energi pada kulit membolehkan penghasilan sel kulit baru berjalan dengan lancar.

2. Activtated bamboo charcol

Bahan ini mempunyai fungsi menyerap minyak dan kotoran serta membersih kulit wajah dengan berkesan.

3. T3 Oil

T3 Oil atau minyak kayu putih sangat berkesan untuk mengubati pelbagai masalah berkaitan kulit. Ia bersifat anti bakteria dan antiseptik yang boleh mengelakkan bakteria hidup di kulit muka.

4. Argan Oil

Argan Oil sangat bagus untuk kulit kerana ia berfungsi sebagai ubat penyembuhan kerana kaya dengan vit A dan E. anti oksida, omega 6, asid linoleic. Ia mampu mengelakkan kerandangan kulit serta menjaga kelembapan kulit.

5. Cocos Nucifera Fiber

Cocos Nucifera Fiber merupakan serat kelapa yang digunakan secara meluas dalam kosmetik. Ia merupakan scrub yang sangat berkesan. Selain itu, ia juga berkesan untuk membersihkan kulit dan melancarkan peredaran darah.

Penjagaan wajah yang sangat menjimatkan...

1 buku sabun boleh digunakan hingga 3 bulan (jika digunakan untuk mencuci muka sahaja).

Hanya RM59, ia sudah mampu menjaga dan mencantikkan kulit wajah anda.



Seterusnya Sebelumnya